Selskaber Esbjerg

Selskabslokaler til enhver anledning

Vi kan, hvad du vil. Hvilket arrangement skal du afholde?
Hos Esbjerg Konference & Event gør vi en dyd ud af at kunne give vores gæster præcis de fester og arrangementer, som de drømmer om. Derfor har vi et bredt udvalg af selskabslokaler og festlokaler i alle størrelser, så der altid er lokaler til fest – også den, du gerne vil holde. Du skal bare fortælle os, hvilken type fest eller arrangement, du skal holde, så sørger vi for et selskabslokale eller festlokale, der passer til dine ønsker.

Vi tilbyder lokaler, der passer til fester, selskaber, møder, konferencer og alt derimellem til alt fra 2 til 900 personer i samme lokale og er I flere, har vi plads i flere forskellige lokaler, hvor man har mulighed for at samle alle til fest og dans efter middagen i Blue Water Dokken.
Alle vores lokaler er indrettet med udstyr til præsentation af lyd og billede, og er der særlige ønsker til enten indretning og udstyr, finder vi helt sikkert en løsning, der matcher dine behov.

Selskabslokaler, der byder på lidt ud over det sædvanlige
Kunne du f.eks. tænke dig at invitere forretningspartnere til en enestående fodboldoplevelse, når EfB spiller hjemme? Så er en Skybox løsningen for dig, hvor du har en unik udsigt udover Blue Water Arena. Her er der plads til op til 10 personer, hvor der vil være 3-retters anrettet middag med øl, vand og vin ad libitum.
Derudover er det også muligt, at afholde møder med op til 10 personer i vores Skyboxe, hvor der selvfølgelig også er forplejning med. Se mere om vores mødepakker under Møde & mødelokaler.

Er det en større forsamling, du har i tankerne, er en af vores Skylounges, EfB-caféen, Claus Sørensen Loungen (med udsigt til ishockey hallen og A Place To) eller en af vores Carlsberg Lounger (udsigt til fodboldbanen, Blue Water Arena)  med plads til op til 330 siddende gæster den gode løsning.
Skal det være rigtig stort, har vi vores 3 Carlsberg Lounger, som vi kan åbne op, hvor der kan sidde helt op til 900 personer samlet i ét lokale. Vi har altså rammerne til at holde den både den intime sammenkomst, den uforglemmelige familiefest og den helt store firmajulefrokost. Så hvad drømmer du om?

Og skal du holde fest med overnatning, klarer vi også den. Vores gode samarbejdspartner A Place To, som tilbyder smagfuldt indrettede hotellejligheder blot få hundrede meter væk, tilbyder nemlig rabat på alle overnatninger, der kommer fra fester eller andre arrangementer hos os.

Selskaber ud af huset
Ønsker du at afholde et arrangement i egne vante rammer, rykker vi også gerne ud til dig og vi har selvfølgelig alt inventar og forplejning med, hvis det ønskes. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.