Firmaarrangementer af enhver type

Er du på udkig efter et sted til dit næste firmaarrangement? Og må det gerne være lidt ud over det sædvanlige? Vi har det, du leder efter. Hos Esbjerg Konference & Event har vi lokaler til firmafest, firmaevents, receptioner og hvad som helst andet, du kan have brug for, når det gælder sjove firmaarrangementer. Vi står for det hele – fra oppyntning over forplejning til rengøring, når festen er slut. Det eneste du skal, er at have det sjovt. Og skal du have underholdning til din firmafest? Det – og alt andet, der skal til for at lave det bedste firmaarrangement i Jylland; den fest, du drømmer om – kan vi hjælpe med.

Sjove firmaarrangementer i helt særlige omgivelser

Med vores beliggenhed centralt i Esbjerg, men midt i grønne områder og med Esbjerg fB’s smukke hjemmebane som nabo, får deltagerne i dit firma event nemlig også en og imponerende oplevelse ud over det sædvanlige med i købet, når du inviterer til firmafest hos os. Uanset om du skal holde jubilæum, firmajulefrokost, teambuilding, firmafest, generalforsamling, reception eller noget helt syvende, har vi pakker, der passer til dine ønsker. Og vi er selvfølgelig fleksible, så har du særlige ønsker til f.eks. underholdning, mad, drikke eller andet, kan vi sikkert finde en løsning.

Og vi hjælper også gerne med gode ideer til, hvordan du kan gøre firmafesten endnu mere speciel. Hvad med en aften, hvor det store skrud bliver luftet og hele firmaet sætter sig til rouletten? En casinoaften er altid et hit. Eller skal det være uhyggelig hyggeligt? Så klarer vi en halloweenfest for voksne. Vi kan også arrangere gallafest, sommer- eller julefest, pre-match arrangementer eller hvad som helst, du kunne ønske dig. Og skal det være rigtig stort, kan vi arrangere et event i DOKKEN, hvor der er plads til flere tusinde mennesker.