Lokaler til reception

Der kan være mange grunde til at holde en reception. Måske har du en medarbejder, der har været i virksomheden i mange år, som nu stopper, måske er der en fødselsdag, som skal markeres eller måske en ny direktør eller lignende, som skal præsenteres for og hilse på kundekredsen. Uanset hvad der skal markeres, kan vi holde den reception, der skal til. Med lokaler, der kan rumme alt fra 2 til flere hundrede spisende gæster, hvad end der er tale om stående reception, eller om receptionen er med mere end fingermad, har vi de bedste rammer for at holde den reception, der passer til det, du gerne vil markere.

Firmareception med mad – vi hjælper med det hele
Men lokalerne er ikke det eneste vigtige, når det gælder den gode reception. Maden skal være god, så hvad end du er på udkig efter pindemadder eller fingermad til din reception, eller om du ønsker et lidt større traktement, er vi leveringsdygtige i lækker mad og noget godt at drikke dertil. En firmareception er nemlig også firmaets ansigt udadtil, så derfor skal det, du byder dine gæster, naturligvis være i orden.

Derfor kan du også roligt holde receptionen hos os. Ikke bare har vi gode lokaler og styr på alt, hvad der hedder forplejning og beværtning. Vi ligger også i smukke omgivelser midt i Esbjergs grønne oase, Esbjerg Sport & Event Park. Her bor vi dør om dør med blandt andet Esbjerg Atletikstadion og Blue Water DOKKEN. Vi hører til på Blue Water Arena, der også er hjemmebanen for det traditionsrige fodboldhold Esbjerg fB. Det er altså imponerende omgivelser, du kan invitere til reception i – og samtidig er det centralt i byen, så også dem, der skal på arbejde igen, kan nå frem og tilbage i almindelig arbejdstid.

Reception

Pris pr. kuvert (ex. moms)

Fra kr. 339,-

Kan afholdes i tidsrummet kl. 11.00-20.00

  • 3 timers arrangement
  • Receptionsbuffet med 6 årstidens retter, frisk frugt og brød
  • Husets rød- og hvidvin, Carlsberg Pilsner og Tuborg Classic, samt et udvalg af årstidens specialøl og sodavand
  • Kaffe og the på buffet
  • Tillæg ved specialkost +65,- pr. kuvert
  • Forlængelse af arrangement +44,- pr. kuvert pr. time 
 Alle angivne priser er med forbehold for evt. prisændringer