Generalforsamling

Skal din næste generalforsamling være noget lidt særligt? Så har vi alt det, der skal til for at din virksomheds måske vigtigste årsmøde løber af stablen på den bedst mulige måde. Esbjerg Konference & Event har mange års erfaring med afholdelse af generalforsamlinger og vi har lokaler, der kan rumme alt fra 10 til flere hundrede deltagere – altid med AV-udstyr som er helt up to date, så din generalforsamling afvikles professionel. Præcis som det skal være.

Afholdelse af generalforsamling med forplejning
Men selvom en generalforsamling skal være professionel, er det også vigtigt, at den foregår i en afslappet stemning, hvor alle føler sig velkomne og godt behandlet. Derfor tilbyder vi alsidige muligheder for forplejning. Fortæl os dine ønsker. Det kunne f.eks. være alt fra lette anretninger med kaffe og the til frokostbuffet eller måske en afsluttende middag for hele generalforsamlingen? 

Vi kan også sørge for, at der er underholdning – f.eks. levende musikalske indslag – som supplement til indlæggene. Kort sagt – du kan få det, som du vil have det. Bare sig frem, så finder vi en løsning.

Holder du din generalforsamling hos os, kan du i øvrigt glæde dig over, at den kommer til at foregå i smukke omgivelser, der helt sikkert også vil imponere deltagerne. Med vores beliggenhed centralt i Esbjerg, er vi naboer til grønne områder og ikoniske bygninger. Vi kan også arrangere besøg ”behind the scenes” på stadion – eller måske endda time din generalforsamling med en hjemmebanekamp?