Firmafest og firmaevents

Hvis du spørger os, så er der er altid en grund til at holde fest. Og det tror vi også, at dine ansatte synes. Så er du på udkig efter et sted at holde din næste firmafest eller et andet firmaevent, så er du kommet det rette sted hen.
Hos Esbjerg Konference & Event har vi bred erfaring med alle former for firmafester – fra den lille reception til den helt store julefrokost eller sommerfest. Derfor ved vi også, hvad der skal til for at din personalefest bliver en succes. Vi tilbyder både firmafest med underholdning og overnatning og kommer også gerne med idéer til din fest. Bare spørg os, vi står klar til at hjælpe. Vi har f.eks. tidligere arrangeret casino aften, gallafest og halloweenfest.
Så spørgsmålet er bare, hvordan kunne du tænke dig at overraske dine ansatte og kolleger?

Firmafest, sommerfest, personalefest? Uanset hvad, skal det være sjovt
Esbjerg Konference & Event er beliggende centralt i Esbjerg, men alligevel omgivet af grønt. Vi hører nemlig til på Blue Water Arena, hvor du både kan have udsigt til den grønneste plæne i Esbjerg eller den køligste med udsigt til Granly Hockey Arena. Derudover ligger hotellet, A Place To kun 400 meter fra os, hvor du også kan opnå rabat på alle overnatninger booket igennem os,  så I alle kan komme trygt og sikkert hjem, da stien dertil er oplyst og vi står selvfølgelig klar med en paraply, hvis det regner.

Det vigtigste for os er, at du og dine kollegaer får en firmafest, som de sent vil glemme og hvor vi nok skal sørge for alt det praktiske både før, under og efter.

Alle vores firmafester tager udgangspunkt i en af vores festpakker og inkluderer lækker mad, noget godt at drikke, hvor vi altid har fri bar af øl, vand og husets rød- og hvidvin, oppyntning og rengøring klarer vi også.