MØDER OG KONFERENCER HOS
ESBJERG KONFERENCE & EVENT

Vi kan, hvad du vil

Inspirerende rammer til nytænkning og kreativitet for få eller mange. I vores lokaler kan du få ro til at arbejde koncentreret eller lyd i mikrofoner så alle kan høre dig. 

Møder & Konferencer

Møder

Når dine gæster har brug for energi til en hel dags koncentreret arbejde. Vi understøtter dit møde med service hele dagen igennem. Så kan i holde fokus på det, som er  vigtigt.

Konferencer

Perfekt til et fyraftensmøde eller til en workshop. Vi tilpasser dagens forplejning til tidspunktet for dit møde og kan klare de ønsker, som i skulle have på dagen. 

Kursus

Start jeres dag med et lækkert morgenbord, og slut til sidst af med en god frokost. Vores lokaler er fleksible og kan tilpasses dit møde, og jeres behov, som i skulle have på dagen.

Generalforsamling

Perfekt til et fyraftensmøde eller til en workshop. Vi tilpasser dagens forplejning til tidspunktet for dit møde og kan klare de ønsker, som i skulle have på dagen. 

HOS OS KAN DU HOLDE FÆNGENDE FOREDRAG

og eventyrlige fester

Huset med den grønneste udsigt og Esbjergs mest ildsjæl’ede personale. Hvad enten du drømmer om en fest med rodeotyr eller foredrag; om det er ugens gå hjem-møde, årets julefrokost eller den mest magiske bryllupsfest, kan vi skabe det for dig. Vi gør os umage helt ud i fingerspidserne. Uanset om I er 2 eller 1800 gæster.

Fleksibilitet
Grundighed
Nærvær
Mødepakker-1