Møder og konferencer

Hvis du er på udkig efter kursus og konference steder i Jylland, er du kommet det rette sted hen. Vi afholder møder og konferencer og har mødefaciliteter i alle størrelser og til ethvert behov. Mødeforplejning sørger vi naturligvis også for, og er det et møde med overnatning har vi desuden en fordelagtig aftale med vores gode samarbejdspartner, A Place To, som tilbyder lækre hotellejligheder med 10 procent rabat til alle, der booker gennem os.

Vi kan altså imødekomme (næsten) ethvert ønske, hvad angår møder og konferencer. Er det et lille møde, du skal holde, kan vi f.eks. tilbyde at afholde det i en skybox på Esbjerg fB’s legendariske hjemmebane, Blue Water Arena. Her er der plads til 10 personer. Men leder du efter et kursus og konference sted, der kan byde velkommen til rigtig mange mennesker, klarer vi også det. I vores Carlsberg Lounge har vi plads til op til 930 gæster – og alle lokaler er naturligvis udstyret med al den teknik, et moderne møde eller en konference skal bruge.

 

Mødefaciliteter til kursus og konference i unikke omgivelser

Vi har naturligvis også talrige lokaler og mødefaciliteter til møder og konferencer i størrelsen mellem 10 og 930 deltagere. Men uanset hvor stort dit arrangement er, kan vi garantere, at det kommer til at finde sted i unikke omgivelser centralt i Esbjerg, men alligevel midt i en grøn oase. Vi bor nemlig i Sport & Event Park Esbjerg, hvor du blandt træer og grønne områder, bl.a. også finder Esbjerg Atletikstadion, tennisbaner og mange andre interessante naboer. Et møde eller en konference hos os bliver altså ikke bare afviklet professionelt og med sikker hånd. Det vil også være en oplevelse for dine gæster, som de sent vil glemme igen.

HOS OS KAN DU HOLDE FÆNGENDE FOREDRAG

og eventyrlige fester

Huset med den grønneste udsigt og Esbjergs mest ildsjæl’ede personale. Hvad enten du drømmer om en fest med rodeotyr eller foredrag; om det er ugens gå hjem-møde, årets julefrokost eller den mest magiske bryllupsfest, kan vi skabe det for dig. Vi gør os umage helt ud i fingerspidserne. Uanset om I er 2 eller 930 gæster.

Esbjerg Konference & Event fleksibilitet
Fleksibilitet
Esbjerg Konference & Event grundighed
Grundighed
Esbjerg Konference & Event nærvær
Nærvær
Mødelokaler Esbjerg