HVEM ER ESBJERG
KONFERENCE & EVENT

Vi kan, hvad du vil

Vores fornemmeste opgave er noget så banalt som at lytte. Lytte, når du fortæller os, hvad du drømmer om. Vi er her for din skyld, og vi går helhjertet og ambitiøst til værks, fra du kontakter os første gang, og til dit arrangement er vel overstået.

Bliv klogere på os

Vi har siden 2009 faciliteret fester, konferencer, møder og mange andre slags arrangementer på Blue Water Arena. Indtil d. 30. juni 2021, hed vi EfB Konference, men nu hedder vi Esbjerg Konference & Event. Det samme sted og de samme lokaler og muligheder, blot under et andet navn. Udover at facilitere div. arrangementer er vi også hjemmebane for Esbjerg fB. Udover at vi afvikler vi VIP-arrangementer mv. for Esbjerg fB, har vi også fornøjelsen af at afvikle VIP-arrangementer for byens andre store sportshold, Esbjerg Energy, Team Esbjerg og Ribe-Esbjerg HH. Vi tilbyder arrangementer for både privat og erhverv, så står du og skal giftes, holde konfirmation, et møde eller noget helt fjerde, så skal vi nok kunne være behjælpelig. Vi kan, hvad du vil.
Generelt går vi ind for grundighed, fleksibilitet og nærvær og vi gør hvad vi kan for, at opfylde dine drømme og give dig nye oplevelser med hjem og sidst men ikke mindst i unikke rammer.

Hvor finder du os?

Vi er bosat på Blue Water Arena centralt i Esbjerg med store grønne arealer og havet som naboer. Helt præcist, så finder du os på Gl. Vardevej 82 6700 Esbjerg.

Referencer

Det er let at skrive en masse pæne ord om os selv, men det har større værdi, at vores gæster har haft gode oplevelser i vores rammer. Det kan du læs mere om her. 

En del af EfB

Vi er et vigtigt forretningsben i EfB Elite A/S, som foruden Esbjerg Konference & Event også driver et professionelt fodboldselskab, der spiller blandt landets bedste klubber. 

Ledige Jobs

Vi søger løbende nye medarbejdere til forskellige opgaver og stillinger i forbindelse med vores arrangementer på Blue Water Arena. Er det dig, vi leder efter?

Lars Fyhn

Lars Fyhn 
Konferencechef 
lf@eke.dk
(+45) 28 87 38 87 

Sisse Hansen

Sisse Hansen
Konferenceansvarlig
skh@eke.dk
(+45) 20 28 94 59

Kia Matthisson

Kia Matthisson
Eventkoordinator
khm@eke.dk
(+45) 76 12 66 19

Sabrina Randrup

Sabrina Randrup
Eventkoordinator
slr@eke.dk
(+45) 28 29 79 70

Cecilie Hansen
Arrangementsansvarlig
ch@eke.dk

Stine Højlund
Studiemedhjælper 
sh@eke.dk