Jubilæum og jubilæumsfest

Har din virksomhed snart jubilæum, eller er der en medarbejder, der skal fejres med en en helt særlig jubilæumsfest? Hos Esbjerg Konference & Event er vi eksperter i at arrangere jubilæer, der gør både jubilarer og gæster stolte og glade. Vi har erfaring indenfor enhver type af fester – fra julefrokost til casinoaften – så hvis du holder jubilæet hos os, er der garanti for, at det bliver en succes. Vi står klar med professionelt personale, der rådgiver og hjælper dig hele vejen igennem, så alt fra mad til underholdning bare spiller.

Og så skader det jo heller ikke, at vi med vores beliggenhed også sikrer, at den store oplevelse, som en jubilæumsfest skal være, bliver noget ud over det sædvanlige. Vi bor nemlig centralt i Esbjerg, men midt i den grønne oase, hvor vi hører hjemme på Blue Water Arena, der er Esbjerg fB’s hjemmebane, som udgør en del af Sport & Event Park Esbjerg. Her er vi blandt andet naboer til grønne parker, atletikstadion, svømmestadion Danmark, Granly Hockey Arena samt skov og grønne idrætsbaner. Det betyder, at der udover de smukke omgivelser altid er aktivitet og liv omkring dit jubilæum.

Jubilæumsfest med jubilaren i fokus

Når du holder dit jubilæum hos os, er det vigtigste, at du får det arrangement, du drømmer om. Derfor siger vi som udgangspunkt, at vi kan, hvad du vil. Så har du særlige ønsker til netop din jubilæumsfest, både hvad angår mad, drikke, oppyntning og underholdning, så tager vi altid gerne en snak og ser, om ikke vi kan finde en løsning. En jubilæumsfest skal afholdes i den rigtige ånd, så den passer til den virksomhed eller medarbejder, som jubilæet er for. Derfor er det også vigtigt, at det jubilæum, du holder hos os, bliver helt rigtigt. Som udgangspunkt har vi forskellige faste pakker, men har du ønsker eller forslag, så er vi altså fleksible og kan løse det meste. Sig bare frem!