Brunch arrangement

Skal du holde stor fødselsdag, barnedåb eller noget helt tredje? Måske har du overvejet at invitere til brunch på restaurant. Eller måske overvejer du at stå i køkkenet selv. Du kan også samle familie og venner til brunch hos os i Esbjerg med Blue Water Arena eller Granly Hockey Arena som unik baggrund. Omgivelserne er utraditionelle og rolige og giver god plads til gode snakke og hygge. Vi står for al praktikken og gør vores arbejde grundigt, så dagen bliver, præcis som du ønsker den.

Klassisk brunchmenu
Du og dine gæster får serveret en lækker klassisk brunchbuffet inkl. kaffe, te, isvand og juice. Du er velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne og få en pris. Den angivne pris er ved bestilling af minimum 45 kuverter.

Skal vi sørge for pynten? 
Hos os kan du fejre, lige hvad du har lyst til. Uanset om det er fødselsdag med fødselsdagsbrunch, barnedåb med speciel brunch eller noget helt tredje, kan vi pynte lokalet op, så det passer til dit arrangement eller tema. Har du nogen specielle ønsker til pynt, så kan vi også være behjælpelig med at skaffe det. Vi kan, hvad du vil.

Brunch

pris pr. kuvert (inkl. moms)

Fra 319,-

Kan afholdes i tidsrummet 08.00-13.00

  • 3 timers arrangement
  • Brunchbuffet
  • Inkl. kaffe, te, isvand og juice på bordene
  • Tillæg på søn- og helligdage + 58,- pr. kuvert
  • Tillæg ved allergener + 55,- pr. kuvert
Alle angivne priser er med forbehold for evt. prisændringer