Messe i Esbjerg

Skal du afholde messe i Esbjerg? Vi har faciliteterne til messer af mange størrelser. I Esbjerg Konference & Event tilbyder vi messelokaler i alle størrelser, de er alle udstyret med moderne A/V-teknologi, så du kan afholde din messe med indslag, foredrag eller talks på en egnet scene. Og ønsker du noget at spise og drikke, har vi naturligvis pakker, der matcher ethvert behov. Så er du på udkig efter et messested, der kan danne unikke rammer om netop dit arrangement, så er du kommet til det rette sted. Med vores beliggenhed i grønne områder, men midt i Esbjerg og  Esbjerg fB’s ikoniske stadion, får dine deltagere på messen nemlig også en usædvanlig og imponerende oplevelse med i købet, når du inviterer til arrangement hos os.

Mange typer af messe: vi kan det, du vil

Og messer med overnatning kan vi også klare. Vores gode samarbejdspartner A Place To, som tilbyder smagfuldt indrettede hotellejligheder blot få hundrede meter væk, tilbyder nemlig 10 procent på alle overnatninger, der kommer fra arrangementer hos os.

Vi har dog også pakker med mad og drikke til kortere messeophold. Med nogle af de mest moderne og bedst udstyrede kursusfaciliteter med forplejning i Jylland, kan vi afholde arrangementer for alt mellem 10 og 1800 deltagere. Det betyder, at vi både kan lægge lokaler til små og store messer.Herunder kan du læse mere om, hvilke pakker, vi tilbyder. Og er der noget, du er i tvivl om, eller som du gerne vil have hjælp til, står vi klar med rådgivning og har løsninger på – næsten – alt.