Hold din julefrokost i Esbjerg 2024

Skab uforglemmelige minder denne julesæson ved at vælge EKE som din destination for årets julefrokost i Esbjerg! Vi forstår, at julen handler om at dele glæde og skabe hyggelige øjeblikke sammen med dem, du holder af. Derfor har vi skabt den perfekte ramme til din fest. Vores smagfulde lokaler, førsteklasses service og en festlig atmosfære venter på dig og dine gæster.

Den Store Julefrokost 2024

Er du på udkig efter et sted at holde julefrokost i Esbjerg? Kom med til “Den Store Julefrokost” sammen med op til 750 andre på udvalgte dage i november og december.

Du får:
En lækker julebuffet hvor vi naturligvis tager højde for vegetarer og allergener.
Der vil være et stort udvalg af øl, vand og vin ad libitum, som er med i prisen.
Derudover er baren også åben med et bredt udvalg af drinks, cocktails og shots, som kan tilkøbes på aftenen. Til din julefrokostpakke har du mulighed for at få udleveret 2 BAR-kort til køb af drikkevarer udover ad libitum. Køb på BAR-kort faktureres samlet efter julefrokosten. Ønsker du at tilføje drinks og cocktails ad libitum til din festpakke, laver vi selvfølgelig også en skarp pris herpå!

Livemusik og DJ sørger vi også for, så du kan slå dig løs på dansegulvet. Aftenen slutter med natmad, hvor I efterfølgende kan hoppe på vores shuttlebusser som kører jer trygt og sikkert ind til Esbjerg centrum, hvor festen kan fortsætte.

.. og du slipper også for at rydde op!

Har du brug for overnatning? A Place To Hotel ligger 400 meter herfra, og du kan gå til hotellet via en oplyst sti. Du kan få rabat på din overnatning ved booking igennem os. 

Book plads nu . Du kan altid rette antallet senere*, og du betaler først 15 dage inden festen. Er I min. 8 personer, får I jeres eget bord.  

*Ved afbestilling er vores generelle afbestillingsregler gældende.

Husk at du også har mulighed for at holde julefrokost i eget lokale, skab en personlig og uforglemmelig oplevelse med din familie, venner eller kolleger.

Den Store Julefrokost 2024

Pris. pr. kuvert (ex. moms)

855,-

Afholdes på følgende datoer: 
D. 22., 29. & 30. november & 6. (udsolgt) & 7. decemeber 2024 

Program: 

  • 17.00 Velkomstområde og garderobe åbner
  • 18.00 Dørene åbner til Carlsberg Loungen, livemusik og fri øl, vand og vin
  • 18.30 Den store julefrokostbuffet med alt i kold, lunt og sødt
  • 22.00 Musik og dans
  • 00.45 Natmad
  • 01.30 Tak for i aften
  • 00.30-02.00 Shuttlebusser til centrum