Julefrokost i eget lokale

Vi kan, hvad du vil - men her er et eksempel

Julefrokost 

Er du på udkig efter et sted at holde julefrokost i Esbjerg hvor I min. er 45 personer? 

Så kan du booke din helt egen julefrokost med privat lokale for dig og dine gæster, hvor I også har mulighed for at tage shuttlebusser ind til Esbjerg centrum d. 24. og 25. november, samt d. 1., 2. og 8. december. 

Drømmer du om din helt egen julefrokost med alle dem, du holder af? Hyg dig med familie og venner eller med dine kolleger i jeres eget lokale og lad os skabe rammerne for den bedste julefrokost og fest. Vi sørger for et flot julepyntet lokale, en skøn julebuffet, natmad og kolde drikkevarer. Og vores gode service følger naturligvis med.

Julefrokosten kan vare i op til 7,5 timer og vil typisk foregå i tidsrummet fra kl. 17.00-01.30 med mulighed for forlængelse af festen.

Julefrokostmenu

Vores julefrokostbuffet byder på alt det, du kender fra den klassiske julefrokostmenu. Skulle du have nogen specielle ønsker til menuen, gør vi alt, vi kan, for at imødekomme dem. Og vi har selvfølgelig rigeligt med kolde drikkevarer.

Underholdning til julefrokost

Har du et specifikt ønske til underholdning til din julefrokost, hjælper vi gerne med at arrangere det – uanset hvor krøllet din idé er. Du kan også selv få lov til at styre aftenens musik, så du helt selv bestemmer, om I skal høre Sussi og Leo eller Rammstein.

Overnat på A Place To

Hvis du ønsker at holde julefrokost med overnatning, så hverken du eller dine gæster skal spekulere på, hvordan I kommer hjem, kan du gennem os booke overnatning på hotel A Place To, som ligger 400 meter fra Esbjerg Konference & Event, og dermed få gode rabatter.

Julefrokost i eget lokale

Pris. pr. kuvert (ex. moms)

kr. 769,-

Kan afholdes i tidsrummet 17.00-01.30

  • 7,5 timers arrangement
  • Øl, vand og vin ad libitum 
  • Kaffe og the 
  • Lokale, servering og borddækningspakke 
  • Afholdes ved min. 40 kuverter
  • Tillæg ved specialkost +65,- pr. kuvert
  • Forlængelse af arrangement +55,- pr. kuvert pr. time

Se julefrokost menuen 2023 her