Mindehøjtidelighed

Hos Esbjerg Konference og Event kan vi tilbyde nærværende og rolige omgivelser, når en kær skal mindes med en mindehøjtidelighed efter begravelse eller bisættelse i Esbjerg.

Uanset om du ønsker en lille, intim mindesammenkomst eller at samle en masse mennesker til et sidste farvel, gør vi vores bedste for at skabe nogle rare og hyggelige omgivelser. Rammerne for mindesammenkomsten sættes med hvide duge og levende lys. Vi står for alt det praktiske, så det eneste, du skal gøre, er at dukke op. Hvis du har nogen specielle ønsker til borddækning, pynt eller blomster, opfylder vi dem gerne, ligesom at vi også gerne hjælper med at arrangere, hvis du ønsker at mindes din kære med et stykke livemusik. Det vigtigste for os er, at mindehøjtideligheden bliver præcis, som du ønsker og i den helt rette ånd.

Forplejning ved mindehøjtidelighed
Ved mindehøjtideligheder serverer vi håndmadder, som du selv kan være med til at bestemme, samt kaffe, the, kakao og småkager under hele samværet. Vores erfarne personale gør deres bedste for at tage godt hånd om jer. De er grundige, nærværende og sørger for, at du og resten af selskabet ikke kommer til at mangle noget.

Mindehøjtidelighed

Pris pr. kuvert (inkl. moms)

Fra 189,-

Kan afholdes i tidsrummet kl. 12.00 – 17.00

  • 3 timers arrangement
  • Højtbelagt smørrebrød 
  • Kaffe, the og kakao samt småkager under hele samværet
  • Mulighed for tilkøb af kolde drikkevarer
  • Tillæg ved specialkost +81,- pr. kuvert
  • Mulighed for kaffebord med boller og kage
 
Alle angivne priser er med forbehold for evt. prisændringer