Firmajulefrokost med og uden overnatning

Er der én fest, din virksomhed bare skal holde hvert år, så er det julefrokost. Firmajulefrokost er en tradition, der bringer kolleger, medarbejdere og ansatte tættere sammen, men det kan være en stor mundfuld at være den, der skal koordinere og arrangere julefrokost med menu, finde underholdning til julefrokost eller måske sørge for, at der er julefrokost med overnatning til alle, der har brug for det. Derfor: overlad det trygt til os.

Klassisk firmajulefrokost eller noget ud over det sædvanlige
Hos Esbjerg Konference & Event er vi eksperter i at arrangere julefrokoster, som dine gæster sent vil glemme. Vi står for det hele og rådgiver dig gerne, så du får den fest, du ønsker. Vi sørger for både oppyntning og underholdning til julefrokosten – og måske vigtigst af alt, når det gælder julefrokost: maden. Her kan du vælge mellem flere julefrokostmenuer med udgangspunkt i en klassisk julefrokostmenu med alt hvad julehjertet begærer af surt, sødt, fedt og salt. For er der noget, man ikke må gå ned på, hvis julefrokosten skal være en succes, så er det den gode mad.

Maden skal selvfølgelig også skylles ned med noget godt at drikke. Derfor har du mulighed for at købe øl, vand, vin og cocktails både ad libitum eller fra kortet. Det vigtigste er, at du får den firmajulefrokost, du ønsker. Derfor er vi fleksible og kan sammensætte din aften, som du gerne vil have det. Og så skader det jo heller ikke, at vi med vores beliggenhed centralt i Esbjerg, midt i Esbjerg Sport & Event Park, er omgivet af grønne områder og ikoniske bygninger, som f.eks. atletikstadionet og Esbjerg fB’s hjemmebane. Det giver din julefrokost et ekstra strejf af noget magi – præcis sådan, som en rigtig julefrokost skal være.

Tilmeld jer den store Julefrokost 2022
Udover at skræddersy en julefrokost for jer, har I også muligheden for at tilmelde jer Årets fedeste julefrokost: Den Store Julefrokost 2022. Find yderligere information og priser om arrangementet og tilmeld jer her.