Julefrokost

Julefrokost – med 750 andre – eller i eget lokale 
Er du på udkig efter et sted at holde julefrokost i Esbjerg? Kom med til ”Den Store Julefrokost” sammen med 750 andre på udvalgte dage i november og december, eller book din helt egen julefrokost med privat lokale for dig og dine gæster. Læs mere om begge muligheder her på siden.

Julefrokost i eget lokale

Vi kan, hvad du vil - men her er et eksempel

Drømmer du om din helt egen julefrokost med alle dem, du holder af? Hyg dig med familie og venner i jeres eget lokale, og lad os skabe rammerne for den bedste julefrokost og fest. Vi sørger for et flot julepyntet lokale, en skøn julebuffet og kolde drikkevarer. Og vores gode service følger naturligvis med.

 

Festen kan vare i op til 7,5 timer og foregå i tidsrummet fra kl. 17.00-01.30.

 

Julefrokostmenu

Vores julefrokostbuffet byder på alt det, du kender fra den klassiske julefrokostmenu. Skulle du have nogen specielle ønsker til menuen, gør vi alt, vi kan, for at imødekomme dem. Og vi har selvfølgelig rigeligt med kolde drikkevarer.

 

Underholdning til julefrokost

Har du et specifikt ønske til underholdning til din julefrokost, hjælper vi gerne med at arrangere det – uanset hvor krøllet din idé er. Du kan også selv få lov til at styre aftenens musik, så du helt selv bestemmer, om I skal høre Sussi og Leo eller Rammstein.

 

Overnat på A Place To

Hvis du ønsker at holde julefrokost med overnatning, så hverken du eller dine gæster skal spekulere på, hvordan I kommer hjem, kan du gennem os booke overnatning på hotel A Place To, som ligger 400 meter fra Esbjerg Konference & Event, og dermed spare 10 %.

Julefrokost

pris pr. kuvert (ex. moms)

Fra 684,-

Skal din julefrokost være præcis som du ønsker den, og vil du gerne selv have indflydelse på aftenens musik, styre tidsplanen og stå for underholdning? Så book en julefrokost i eget lokale. Så bestemmer du selv om i vil høre Sussi og Leo eller Rammstein.