Hold jeres næste firma julefrokost her

Gør din firma julefrokost til en mindeværdig begivenhed hos EKE! Vi forstår vigtigheden af at fejre årets resultater og styrke samarbejdet mellem kolleger i en festlig atmosfære. Hos EKE har vi skabt den ideelle ramme til din firmajulefrokost, hvor professionel elegance møder julehygge.

Vi kan, hvad du vil - men her er et eksempel

Julefrokost 

Er du på udkig efter et sted at holde julefrokost i Esbjerg hvor I min. er 40 personer? 

Så kan du booke din helt egen julefrokost med privat lokale for dig og dine gæster, hvor I også har mulighed for at tage shuttlebusser ind til Esbjerg centrum d. 22., 29. og 30. november, samt d. 6. og 7. december. 

Drømmer du om din helt egen julefrokost med alle dem, du holder af? Hyg dig med familie og venner eller med dine kolleger i jeres eget lokale og lad os skabe rammerne for den bedste julefrokost og fest. Vi sørger for et flot julepyntet lokale, en skøn 3-retters buffet, natmad og kolde drikkevarer. Og vores gode service følger naturligvis med.

Julefrokosten kan vare i op til 7,5 timer og vil typisk foregå i tidsrummet fra kl. 17.00-01.30 med mulighed for forlængelse af festen.

Julefrokostmenu

Julefrokostmenuen byder på klassiske juleretter som du kender dem med et tvist af spændende desserter lavet af vores egen konditor. Skulle du have nogen specielle ønsker til menuen, gør vi alt, vi kan, for at imødekomme dem. Og vi har selvfølgelig rigeligt med kolde drikkevarer.

Underholdning til julefrokost

Har du et specifikt ønske til underholdning til din julefrokost, hjælper vi gerne med at arrangere det – uanset hvor krøllet din idé er. Du kan også selv få lov til at styre aftenens musik, så du helt selv bestemmer, om I skal høre Sussi og Leo eller Rammstein.

Overnat på A Place To

Hvis du ønsker at holde julefrokost med overnatning, så hverken du eller dine gæster skal spekulere på, hvordan I kommer hjem, kan du gennem os booke overnatning på hotel A Place To, som ligger 400 meter fra Esbjerg Konference & Event, og dermed få gode rabatter.

Husk du også kan tilmelde dig og dine kolleger til Årets store julefrokost 2024, hvor i tager del i den store fest sammen med 750 andre! Fuld forplejning og fantastisk underholdning venter.

 

Julefrokost i eget lokale med buffet

Pris. pr. kuvert (ex. moms)

kr. 823,-

Kan afholdes i tidsrummet 17.00-01.30

  • 7,5 timers arrangement
  • Øl, vand og vin ad libitum 
  • 3-retters buffet
  • Kaffe og the 
  • Lokale, servering og borddækningspakke 
  • Afholdes ved min. 40 kuverter
  • Tillæg ved specialkost +65,- pr. kuvert
  • Forlængelse af arrangement +44,- pr. kuvert pr. time

Se julefrokost menuen 2024