Børnefødselsdag

Børnefødselsdag med boller, balloner og bordfodbold 
En børnefødselsdagsfest er en helt særlig fest på fødselsdagsbarnets præmisser. Derfor kan du hos os holde børnefødselsdag i store, åbne rammer, hvor der er plads til sjov, hygge og leg, ligesom at du kan holde børnefødselsdag med det tema, den pynt og de aktiviteter, som fødselaren allerbedst kunne tænke sig. Vi sørger for alt det praktiske, så du blot kan læne dig tilbage, velvidende at du, fødselaren og jeres gæster får en fantastisk dag.

Med vores beliggenhed op ad Blue Water Arena og Granly Hockey Arena har vi en helt unik mulighed for at lave fodboldtema til fødselsdagen med EfB-balloner, EfB-servietter og EfB-flag. Al EfB-pynt er inkluderet i prisen. Ønsker du et andet tema, hjælper vi gerne med at skaffe pynt hertil.

Sjove aktiviteter til børnefødselsdag

Når du holder børnefødselsdag hos os, får du og dine gæster jeres eget lokale, hvor vi har mulighed for at sætte bordfodbold, PlayStation 5 og tegnebord op. Vi kan desuden arrangere børnefødselsdage med skattejagt på Blue Water Arena. Her vil der være poster rundt omkring på stadion med gåder, som børnene skal løse for at kunne komme videre til næste post. Har du andre idéer til aktiviteter, gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme dem.

Børnevenlig mad til børnefødselsdag

Udover sjove aktiviteter skal der naturligvis også være lækker mad til en børnefødselsdag. Menuen til børnefødselsdagen står på boller med pålæg, ost, syltetøj, Nutella og smør. Til at slukke tørsten serverer vi saftevand, varm kakao med flødeskum, kaffe og te ad libitum. Herefter vil der være kage i form af en kagemand og snacks.

Børnefødselsdag

pris pr. kuvert (inkl. moms)

Fra 399,-

3 timers arrangement

  • Eget lokale med EfB balloner, EfB servietter & EfB flag.
  • Boller m. pålæg, ost, syltetøj, nutella & smør.
  • Saftevand og varm kakao m. flødeskum ad libitum.
  • Kaffe & te ad libitum. 
  • Kagemand
  • Snacks
  • Mulighed for bordfodboldbord & PlayStation 5
  • Mulighed for skattejagt på Blue Water Arena