Lokaler til fødselsdag

Lej lokaler til din fødselsdag hos os
Fylder du rundt? Eller har du bare lyst til at holde verdens bedste fødselsdag? Hos os kan du invitere dine gæster på en fødselsdagsfest, de aldrig vil glemme.

Der er mange sjove steder at holde fødselsdag. Vi har et af de sjoveste. For omgivet af grønne områder, men stadig midt i Esbjerg på Blue Water Arena, kan du hos os holde lige præcis den fødselsdag, du drømmer om. Vi tilbyder fødselsdagsbrunch med alt hvad dertil hører, men kan også arrangere fester med musik, DJ eller mange andre former for underholdning. Og uanset om du ønsker en lille markering af en stor dag eller en rundhåndet fejring af et skarpt hjørne, kan du leje lokaler til fødselsdag hos os.

Forplejning ved din fødselsdag
Ingen fødselsdag uden den gode mad. Og hos os kan du få det, som du vil have det. Om det hedder boller, lagkage og kakao, tre-retters med vin eller ta’ selv-buffet med øl og vand ad libitum, så har vi løsningen. For selvom det altid skal være en fest at fylde år, så er der alligevel forskel på, om du inviterer til 30 års fødselsdag, 50 års fødselsdag eller 90 års fødselsdag. Det ved vi, og derfor er vi også behjælpelige med alt fra borddækning, flag og mulighed for unikke kager, som vores konditor kan lave.

Alt efter hvad du er på udkig efter, om det er en brunch, en festlig aften med mad og drikke, band og sang, eller en herrefrokost/damefrokost, så skal vi nok være med til at sikre, du kan koncentrere dig om dine gæster, hvor vi står for alt service. 

Fødselsdag

Pris pr. kuvert (inkl. moms)

Fra 812,-

Vælg mellem flere forskellige former forplejning til din fødselsdag:
  • Årstidens festbuffet
  • Festbuffet - 3 retter
  • Anretning - 3 retter

    Se priserne for ovenstående under Øvrige festpakker, du finder kategorierne under arrangementer & fester. 
Alle angivne priser er med forbehold for evt. prisændringer