FEST HOS ESBJERG
KONFERENCE & EVENT

Vi kan, hvad du vil

Hvad enten du drømmer om en fest med rodeotyr eller Segway-bane; om det er årets julefrokost eller det mest magiske bryllup, så er du i gode hænder hos os.

Fester & Arrangementer

Julefrokost 2021

Den perfekte julefrokost består af dejlig julemad, hyggelige omgivelser og godt selskab. Alt dette sørger vi for, så du blot skal møde op og medbringe det gode festhumør.

Konfirmation 2021

Med Blue Water Arena som en unik baggrund kan du fejre den store dag i utraditionelle omgivelser, som der aldrig glemmes. Vi laver og skræddersyer den helt rigtige løsning til jer.

Bryllup

En bryllupsfest er unik, og afspejler dig og din partners rejse sammen – samt en begyndelse på noget nyt. Vi sikrer jer bedste hjemmebane til at fejre den store dag.

Reception

Med vores brunchbuffet er i sikret lækkert mad i rolige omgivelser, som giver plads til gode snakke og hygge. I skal blot medbringe jer selv, og resten skal vi nok facilitere. 

Brunch

Med vores brunchbuffet er i sikret lækkert mad i rolige omgivelser, som giver plads til gode snakke og hygge. I skal blot medbringe jer selv, og resten skal vi nok sørge for. 

Øvrige festpakker

Vi har de perfekte festpakker som garanterer jer hyggelige omgivelser og gode rammer. Alt dette sørger vi for, så du blot skal møde op og med det gode festhumør.

HOS OS KAN DU HOLDE FÆNGENDE FOREDRAG

og eventyrlige fester

Huset med den grønneste udsigt og Esbjergs mest ildsjæl’ede personale. Hvad enten du drømmer om en fest med rodeotyr eller foredrag; om det er ugens gå hjem-møde, årets julefrokost eller den mest magiske bryllupsfest, kan vi skabe det for dig. Vi gør os umage helt ud i fingerspidserne. Uanset om I er 2 eller 1800 gæster.

Fleksibilitet
Grundighed
Nærvær
Mødepakker-1