Lokaler til konfirmation

Skal du holde konfirmation i Esbjerg? Så har vi konfirmationslokalerne. Med Blue Water Arena eller Granly Hockey Arena som unik baggrund kan du fejre den store dag i utraditionelle omgivelser. Vi serverer en lækker konfirmationsbuffet, som du selv kan være med til at sammensætte. Alt det praktiske står vi også for, så du bare skal læne dig tilbage og være sammen med dine gæster. Og det kan du trygt gøre. Vi gør vores arbejde grundigt. Vi er nærværende. Og så er vi fleksible og imødekommende overfor specielle ønsker, så festen bliver, præcis som du ønsker det. Det vigtigste for os er nemlig, at du får en god oplevelse, og at din konfirmationsfest bliver sådan én, som hverken du eller dine gæster kommer til at glemme. 

Vi sørger gerne for underholdning til konfirmationen
Har du et specielt ønske til underholdning til konfirmationen – måske som overraskelse til konfirmanden? Vi er gerne behjælpelige med at arrangere det. Uanset om du drømmer om en tryllekunstner, SelfieBox, sjove tjenere, livemusik eller noget helt femte, gør vi alt, hvad vi kan, for at det kan lade sig gøre. Vi er altid med på at gøre tingene anderledes end sidst.

På grund af vores unikke beliggenhed er det også muligt at arrangere rundvisning på Blue Water Arena og/eller Granly Hockey Arena og få taget billeder ude på banen og nede i spillertunnellen. Vi har desuden både en PlayStation 5 og bordfodbold i huset, som vi lejer ud som underholdning til konfirmationen.

Sådan dækker vi op til konfirmation
Når du holder konfirmationsfest hos os, gør vi os umage med at dække et flot bord. Vores borddækningspakke inkluderer hvide duge, hvide stofservietter, hvide lys, lysestager, sølvtallerkener og sæsonens blomster. Det er muligt at tilkøbe bordkort, der matcher resten af opdækningen. Bordplanen laver vi sammen, hvorefter vi sørger for at printe den til ophæng.

Lokaler til det hele
Hos EKE arrangerer og planlægger vi den store konfirmationsfest, men vi har også de perfekte lokaler til at holde en festlig fødselsdagsfest. Start fx dagen med et dejligt brunch arrangement sammen med familie og venner. Uanset hvad du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig med at skabe en festlig og mindeværdig oplevelse med lækre retter, hyggelige omgivelser og godt selskab.

 

Konfirmation 2024

Pris pr. kuvert (inkl. moms)

Fra 849,-

Kan afholdes i tidsrummet 11.00 – 00.00

 • 6 timers arrangement
 • Konfirmationsbuffet leveres i samarbejde med Guldager Forsamlingshus
 • Husets velkomstdrink
 • Øl, vand og husets vine ad libitum
 • Kaffe og the
 • Lokale, servering og borddækningspakke
 • Afholdes ved min 40 kuverter – under 40 pers. 400,- pr. manglende kuvert
 • Børn til og med 10 år 399,- pr. kuvert
 • Børn 0-2 år er gratis
 • Tillæg ved specialkost +81,- pr. kuvert 
 • Forlængelse af arrangement +55,- pr. kuvert pr. time 
Alle angivne priser er med forbehold for evt. prisændringer
 

Se personlig konfirmationskage her

Se tilkøbsmuligheder her